Pakwa - en galen groda i rullstol

Alla inlägg den 22 juni 2012

Av Rebecka - 22 juni 2012 15:23

Imorgon flyttar du hit och blir sambo med Falcon.

 


/Pakwa/

Av Rebecka - 22 juni 2012 14:51

För att få plats med ytterligare terrarium krävdes ommöblering i vardagsrummet. Tomatgrodorna fick en ny mysig hörna.

 

Nu väntar en ledig plats till det nya terrariet som jag förhoppningsvis snart får hem.

   


/Pakwa/

Av Rebecka - 22 juni 2012 13:44

Waldemar har lyckats att få yngel hos sina Mjölkgrodor. Fyra av de är hittills uppe ur vattnet varav en av dom har blivit av helt med sin svans. Jag tycker det är otroligt spännande och ska följa det här så bra jag bara kan på avstånd. Kanske att någon av de flyttar hem till mig framöver?

   

En stolt mamma :)

   


Pernilla har sedan en tid tillbaka också små grodor hemma. Hennes Klockgrodor parade sig nästan direkt efter att hon fått hem dom. De förökar sig lättare och verkar ha större möjligheter till överlevnad än vad till exempel Mjölkgrodor har. Då inte mina två Klockgrodor har gjort några större ansträngningar till förökning och ingen av de för läten ifrån sig så har jag dragit slutsatsen att jag har två honor. Podde var med all sannolikhet en hane då jag innan han dog hörde ljud ifrån deras akvarium.

I Augusti kommer Pernilla till Kristianstad för att besöka Expo syd. Jag ska då köpa Klockgrodor av henne för att förhoppningsvis kunna få yngel framöver. Fyra stycken blir det troligtvis. Det är kul att ha någonting att se fram emot!


/Pakwa/


Av Rebecka - 22 juni 2012 10:46

R.I.P Alve

Det tog bara ett par timmar så var du borta. Orsakerna kan vara flera men jag tror jag har fått klart för mig några av dom. Det är ledsamt när någon får sätta sitt liv till på grund av någon annans ointresse.

/Pakwa/

Ovido - Quiz & Flashcards